2015. szeptember 21., hétfő

Ingyenes SEO segédeszközök


Van-e értelme a free seo tools letöltésének?

Az internetet böngészve rengeteg SEO eszközt (Search Engine Optimization tools) találunk. Van ingyenesen letölthető, de olyan is, amiért nem kevés pénzt kérnek el. Ezek különböző kategóriákra oszlanak. Nyilvánvalóan nem fogom tudni azonnal átlátni az összes eszköz értelmét és hasznát, de folyamatosan szeretnék megismerkedni velük, s a tapasztalataimat majd közzéteszem itt.
Ehez kell a seo toolbar
Az első eszközcsoport, ami felkeltette a figyelmemet a Firefoxhoz való megannyi kiterjesztés. Ebből találunk ingyenes változatot és ún. prémium kategóriát is. Értelemszerű, hogy egyelőre nem foglalkozom semmilyen fizetett alkalmazással, hiszen ilyesmit nem tudnék hasznosítani.

SEO toolbar

A SEO eszköztár, egy a Firefoxba integrálható app, melyet letölteni és telepíteni egy pillanat műve. Azt ígérik a fejlesztők, hogy a telepítés után a program fejlécében találunk meg minden fontos információt a weboldallal kapcsolatban google rank stb.

SEO kulcsszó eszköz (SEO keywords tools)

Elvileg az elmúlt 28 milliárd keresés 22 millió kulcsszavának listáját kapjuk me, ha letöltjük ezt az appot. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az adatbázis valóban élő volna. Később leírom a tapasztalataimat.
Letölthetünk még robot.txt file generátort és analizálót, meta tag generátort, kulcsszó lista tisztítót, versenytárs analizátort. Az ígéretek nagyon szépek, majd leírom, hogy valóban működnek-e ezek az alkalmazások.

Mit jelentenek az Ingyenes SEO segédeszközök és hogyan tölthetjük le - seo felhő, seo toolsok, optimization engine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése