2016. április 6., szerda

SEO appok androidra

Mobil applikáció SEO szakembereknek
A program grafikonja
Kulcsszó rank tracker

Az okostelefonok terjedésével olyan eszközhöz jutottunk, mellyel a nap 24 órájában online kapcsolatban lehetünk a világgal. Bár a SEO-zás alapvetően egy PC-n, személyi számítógépen vagy laptopon végzett munka, lehetőségünk nyílik bizonyos elemzések, és statisztikák megtekintésére az okostelefon képernyőjén operatívan.
Az Android rendszerekre a Google Play Store-ból tölthetjük le a megfelelő applikációkat. Természetesen itt is jellemző a mobilmarketing alaptétele, ingyen csak korlátozott funkciókat érhetünk el, minden másért fizetnünk kell.

Kedvenc appom

SEO SERP mojo - Rank Tracker

Ez a kis applikáció a weboldalak kulcsszavainak Google, Yahoo, Bing rangsorát állapítja meg. Remekül követhető statisztikákat hoz létre a kulcsszavak pozícióváltásáról. Kényelmes, hogy több weboldal, több kulcsszavát is beírhatjuk, amit a program remek grafikonnal szemléltet.
Az ingyenes és fizetős változat között van néhány kényelmi különbség.
Az ingyenes változatban csak akkor indul el a napi frissítés, amikor a program az okostelefon képernyőjén aktív, ha közben hívást kapunk és háttérbe kerül a SEO SERP, akkor leáll a frissítés, míg a fizetős változatban az előre meghatározott időpontokban, a háttérben is megtörténhet a frissítés. Természetesen a fizetős változatban a szemléltető grafikonok is részletesebbek és változatosabbak.

 SEO appok androidra, a legújabb mobiltelefonokra is. SEO SERP mojo Androidos alkalmazás, SEÓ-soknak és más szakembereknek, akik ezzel foglalkoznak. Amivel még érdemes foglalkozni: Androidos alkalmazás, Kereső app, rank tracker, SEO app.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése